Arjen Beers, allround logistiek dienstverlener op projectbasis.

Arjen Beers, 39 jaar en woonachtig in Winkel (NH) komt uit een ondernemende familie en is van kinds af aan al bezig met logistiek. Van loodsmedewerker tot vrachtwagenchauffeur, van planner tot logistiek manager, Arjen is tijdens zijn jarenlange loopbaan werkzaam geweest binnen alle facetten van de logistiek. De laatste jaren heeft hij zich ontwikkeld tot specialist in (webwinkel) logistiek van buitenmaatse producten.

 

Deze ruime werkervaring, aangevuld met zijn afgeronde opleidingen als Werktuigbouwkunde, IRU graduated ondernemer beroepsgoederenvervoer aangevuld met diverse certificaten én NIWO vergunning beroepsgoederenvervoer maakt Arjen Beers dé juiste persoon met alle benodigde kennis om invulling te geven aan uw logistieke uitdagingen.

 

Arjen Beers Logistieke Projectondersteuning sluit 200% aan op wie hij is, en geeft hem de mogelijkheid zijn kennis en ervaring te delen en een logistieke bijdrage te leveren op momenten dat ondernemers daar behoefte aan hebben. Arjen's handelswijze wordt gekenmerkt door zijn "west-friese mentaliteit". Nuchter, een aanpakker, transparant en met boeren verstand. Denken in heldere oplossingen, waar de klant écht iets aan heeft.

 

 

Uiteraard beschikt Arjen over alle benodigde diploma's, certificaten en rijbewijzen en vergunningen om tijdens het project actief mee te werken.

 

Waaronder:

  • IRU graduated vakdiploma beroepsgoederenvervoer
  • NIWO Eurovergunning
  • Rijbewijs B, C, CE + CODE 95
  • Heftruck certificaat
  • VCA VOL Veiligheidscertificaat
  • Vaarbewijs